hoe ga je aan de slag

Hoe ga je aan de slag?

Elke belegger wil natuurlijk weten:

  1. Welk aandeel moet ik kopen om het hoogste rendement te behalen?
  2. Wanneer moet ik dat aandeel kopen zodat ik er zo weinig mogelijk voor betaal?
  3. En wanneer moet ik het verkopen om de grootste winst te maken?

Op IRvalue.com vind je het gepaste antwoord:

  1. De aandelen met het grootste stijgingspotentieel: wij presenteren je een selectie van kwaliteitsaandelen waarbinnen je zelf nog voldoende keuze hebt.
  2. Koop een aandeel wanneer het ondergewaardeerd staat: op het Toekomstig koerskanaal® zie je in een oogopslag of de koers te hoog of te laag staat.
  3. Volg je aandeel met onze dagelijks bijgewerkte tools en herken makkelijk wanneer de grootste stijging achter de rug is en de beste winstkansen zich voordoen.

Je hebt op elk ogenblik toegang tot up-to-date cijfers en grafieken. Bestudeer ondernemingen en weet precies wat je koopt en waarom.

Structuur van de website

De structuur van de website IRvalue.com is opgebouwd zodat je steeds verder kunt inzoomen op de aangeboden aandelen. Bezoek de website via deze link.

structuur-website-8

Met een abonnement op zowel de Stijgingspotentieellijsten als de Bedrijfsdossiers ga je op volgende manier te werk. Meer informatie over de abonnementen vind je hier.

Beleggersprofiel en voorkeur

De ene belegger is de andere niet. Niet iedereen heeft interesse in dezelfde bedrijven of aandelen. Je beleggersprofiel en voorkeuren bepalen welke aandelen je aanspreken: regio, risico, sectoren/producten, grootte onderneming, spreiding bestaande portefeuille, specifieke ondernemingen enzovoort.

pijl

Selecties / regionale lijsten

Heb je een voorkeur voor een bepaalde regio of een type onderneming? Via selecties en regionale lijsten bekijk je de bedrijven die je passen binnen je beleggersprofiel en voorkeur.

Meer over de selecties en regionale lijsten.

pijl

Stijgingspotentieellijsten

Bekijk de Stijgingspotentieellijst van je de selectie of regionale lijst naar keuze. Sorteren kan op elke kolom. Je ziet meteen welke aandelen het grootste stijgingspotentieel en toekomstig winstpotentieel hebben.

De overige ratio's en groeicijfers die getoond worden zijn: evolutie van de winst per aandeel, koers-winstverhouding, PEG-ratio, PEG-ratio +5 jaar, verwachte winstgroei, verwachte hoogste koers op 5 jaar.

Je hebt nu al veel belangrijke informatie over de ondernemingen in handen. Zoom in op de aandelen met de grootste winstkansen die binnen je profiel en voorkeuren passen.

Klik op het symbool in de eerste kolom om het Bedrijfsdossier van het aandeel te bekijken.

Meer informatie over de Stijgingspotentieellijsten.

pijl

Fundamental Value Indicator®-TOP50

De Fundamental Value Indicator®-TOP 50 combineert de belangrijkste informatie van de Fundamental Value Indicator® uit de Bedrijfsdossiers en de Stijgingspotentieellijsten.

Sorteer de lijst op Stijgingspotentieel, Toekomstig winstpotentieel , Relatieve fundamentele waarde, dividendrendement, positie Toekomstig koerskanaa® of Fundamentele beoordeling.

Als resultaat krijg je de 50 ondernemingen met het hoogste resultaat. Gebruik deze handige tool om de interessantste Bedrijfsdossiers te kiezen of de evolutie van aandelen in je portefeuille te volgen.

Meer info over de Fundamental Value Indicator®-TOP 50

pijl

Bedrijfsdossiers

Bedrijfsdossiers zijn de dagelijks bijgewerkte analyses van ondernemingen. Je vindt van elk geselecteerd aandeel gedetailleerde informatie in verband met de waarde en het verwachte koersverloop.

Je kunt de Bedrijfsdossiers ook rechtstreeks raadplegen via het menu 'producten > bedrijfsdossiers'. Kies een selectie, regio of ‘Alle bedrijven’ en open rechtstreeks de Bedrijfsdossiers die je regelmatig opvolgt.
Let op: het overzicht ‘Alle bedrijven’ bevat ook ondernemingen die niet opgenomen zijn in de selecties. Je ziet onder welke selectie een onderneming valt op het tabblad ‘Lijsten’.

Meer informatie over de Bedrijfsdossierspijl

Grafieken / Fundamental Value Indicator® / Toekomstig koerskanaal®

Via de verschillende onderdelen van de Bedrijfsdossiers kom je alles te weten over de onderneming en het bijhorende aandeel. De belangrijkste tabbladen zijn:

Meer informatie over de tabbladen in de Bedrijfsdossiers.

Dagelijkse en wekelijkse e-mail

Je ontvangt dagelijks een e-mail met een link naar de bijgewerkte Stijgingspotentieellijsten. Je ontvangt elke week een e-mail met een link naar de nieuwe en herziene Bedrijfsdossiers.

Ontvang je de e-mails liever niet? Pas je opties aan in het menu 'mijn irvalue.com > stand van abonnementen' (wel eerst aanmelden).