Publicaties

Stijgingspotentieellijsten: selecties

Dagelijks houden we wereldwijd duizenden beursgenoteerde ondernemingen in het oog. Zowel Europese, Aziatische als Noord-Amerikaanse ondernemingen komen in aanmerking om opgenomen te worden in ons aanbod.

Selecties

Gevestigde groeiwaarden en Jonge groeibedrijven

De aandelen die voldoen aan strenge criteria nemen we op in de selecties volgens type onderneming. Deze selecties bevatten dus niet alle aandelen die we bespreken.

Ondernemingen die voldoen aan de strengste criteria en minstens twintig jaar bestaan, nemen we op in de selectie van Gevestigde groeiwaarden.

Beloftevolle ondernemingen die voldoen aan strenge criteria, maar met een groter risico, nemen we op in de selectie Jonge groeibedrijven.

Meestal gaat het om jonge bedrijven met onvoldoende historische gegevens. Ze hebben zich, onder meer wat betreft het management, nog niet helemaal bewezen. In vergelijking met de Gevestigde groeiwaarden is het risico bij de Jonge groeibedrijven daarom veel groter.

Soms gaat het om ondernemingen uit de groeilanden zoals China die al langer bestaan maar toch onvoldoende historische gegevens hebben of slechts beperkte andere informatie kunnen voorleggen.