Publicaties

Onmisbare informatie om succesvol te beleggen op de beurs

De aandelen met het hoogste stijgingspotentieel

De unieke methode van IRvalue.com om te beleggen in aandelen op de beurs is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek door Ben Hellinckx en zijn team. Dagelijks houden we wereldwijd beursgenoteerde ondernemingen in het oog. We gaan op zoek naar de aandelen met het hoogste stijgingspotentieel op de beurs.

De aandelen die voldoen aan onze strenge criteria analyseren we diepgaander.

Selecties en regio's

Wat willen we bevestigd zien?

  1. Zijn deze ondernemingen in staat zijn om winst te genereren in de toekomst?
  2. Staat de koers laag in verhouding met de waarde van het aandeel? Is het aandeel op dit moment ondergewaardeerd op de beurs?

De ondernemingen die een positieve beoordeling krijgen, voegen we toe aan de publicaties op IRvalue.com.

Onmisbare informatie 

Je hebt dagelijks toegang tot onmisbare informatie over meer dan 200 aandelen

Je hebt hiermee de ideale tools in handen om de aandelen met de grootste winstkansen te kopen als ze goedkoop zijn. Je krijgt daarna de informatie die aangeeft wanneer je best verkoopt.

Een overzicht van de aandelen per selectie of regionale lijst vind je in de Stijgingspotentieellijsten. Alle aandelen bespreken we uitgebreid in de Bedrijfsdossiers.

Stijgingspotentieellijsten

Stijgingspotentieellijsten tonen het dagelijks bijgewerkte stijgingspotentieel van de ondernemingen en verschillende groeicijfers en ratio’s. De Stijgingspotentieellijsten geven je een beknopt overzicht van de belangrijkste informatie over de waarde van de geselecteerde aandelen.

Je sorteert de lijsten op een kolom naar keuze en ziet meteen welke aandelen interessant zijn.

Meer informatie over de Stijgingspotentieellijsten vind je hier.

Bedrijfsdossiers

Bedrijfsdossiers zijn de dagelijks bijgewerkte analyses van ondernemingen. Je vindt van elk geselecteerd aandeel gedetailleerde informatie in verband met de waarde en het verwachte koersverloop.

Verder vind je achtergronden over de onderneming, linken naar het profiel van de onderneming en het belangrijkste nieuws.

Meer informatie over de Bedrijfsdossiers vind je hier.

Fundamental Value Indicator®-TOP50

De Fundamental Value Indicator®-TOP50 combineert de belangrijkste informatie van de Fundamental Value Indicator® uit de Bedrijfsdossiers en de Stijgingspotentieellijsten.

Meer informatie over de Fundamental Value Indicator®-TOP50 lees je hier.