over IRvalue.com

Ben Hellinckx en IRvalue.com

Meer dan 30 jaar ervaring

De unieke methode van IRvalue.com om te beleggen in aandelen is het resultaat van meer dan 30 jaar onderzoek door Ben Hellinckx en zijn team.

IRvalue.com is gespecialiseerd in het doorlichten van beursgenoteerde ondernemingen en het uitgeven van Bedrijfsdossiers. Het onderzoeksteam concentreert zich op het ontwerpen, ontwikkelen en uittesten van beleggingsmethoden en het uitvoeren van studies in verband met beleggen in aandelen.

De belangrijkste beursindicator en beleggingsstrategie die werd ontwikkeld, is de Fundamental Value Indicator®. De kroon werd op het werk gezet met het Toekomstig koerskanaal®, dat aangeeft tussen welke grenzen de koersen van een aandeel gedurende de volgende 5 jaar zouden moeten evolueren op basis van de bedrijfsgegevens en de macro-economische indicatoren.

Om het hoofd te bieden aan de alsmaar veranderende economische context wordt de methode voortdurend op punt gesteld door onze onafhankelijke analisten. Onze ervaring heeft uitgewezen dat je met dit wetenschappelijk gefundeerd systeem stelselmatig aandelen laag kunt kopen en hoog verkopen.

Meer dan 60.000 verkochte boeken

“Toen ook ik destijds 40.000 frank belegde, wilde ik natuurlijk alles over de beurs weten. Bijna toevallig kreeg ik het boek Hoe beleggen in aandelen? van Ben Hellinckx in handen, dat zeer technisch, maar begrijpelijk de basis van de beurs uitlegde. Het opende voor mij een fascinerende wereld.” – Paul D’Hoore in De Standaard, 30-10-2009

Naast de website hebben Ben Hellinckx en IRvalue.com (vroeger Investment Research) tientallen boeken op hun palmares, waaronder de reeks De groeiaandelen met het grootste stijgingspotentieel en het baanbrekende Hoe beleggen in aandelen? uit 1984.

Andere bekende publicaties zijn: Actief beleggen (1986), Beleggen één jaar na de beurscrash (1988), De fundamenten van succes op de beurs (1993), De leidraad om laag te kopen en hoog te verkopen (2006) en de tijdschriften Winstkansen en risico en Kroondossiers.

Sinds oktober 2008 is IRvalue.com enkel nog online beschikbaar, zodat we je elk moment de meest recente en correcte informatie kunnen aanbieden.

Book-covers_01

Catalogus van de Koninklijke Bibliotheek van België:

Boeken
Tijdschrift "Ken uw winstkansen en risico op de beurs"
Tijdschrift "Kroondossiers"

De aangeboden informatie is geen beleggingsadvies of -aanbeveling en geen uitnodiging tot beleggen. Volledige voorwaarden hier.

Vermelde prijzen en promoties onder voorbehoud.

Heb je een vraag, opmerking of suggestie, laat ze ons gerust weten via het contactformulier.